Om os...

Om kennel Noble Hound.

Siden 1994 har vi opdrættet 11 kuld beagler under navnet "Noble Hound". Vi fik vores første beagle i 1986, og det var aldrig meningen at vi skulle hverken opdrætte eller gå på udstilling... Men det viste sig at vores første beagle Conrad var en god udstillingshund og derfor blev han stamfar sammen med vores første tæve Pårup's Happy Hollywood til vores opdræt.

I dag har vi 5 beagler - 5 tæver, hvoraf den ene officielt er Nana's. Vi deltager aktivt i primært udstilling, schweiss og lydighed.

Hvalpe er noget vi har lejlighedsvist - cirka et kuld om året. 

Familien.
Vores familie består af Frank, Patrick, Nana & Tine. Begge børn er vokset op med beagler og Nana er meget aktiv med hundene, både indenfor udstilling, lydighed og senere avl. Hun er den der passer hvalpene og sørger for en stor del af deres socialisering. Nana blev i 2012 færdiguddannet som lp1 instruktør i Beagleklubben.
Tine er uddannet lydighedsinstruktør i beagleklubben i 1990 for hvalpe, lp1 og lp2. Hun har i tidens løb uddannet tre andre til lydighedsinstruktører. Desuden har hun siddet i regionsledelsen for region Østjylland i sammenlagt 12 år.

Hver sommer tager hele familien på beagleklubbens Very Special Show (VSS), som er hygge og aktiviteter for hunde og ejere.
Kennel Noble Hound  | Tlf.: +45 41680610